vrijdag 29 augustus 2008

alweer een weekje voorbij

Ondertussen zijn we alweer vrijdag... wat gaat de tijd toch snel.
We hebben heel wat geloop achter de rug voor het onderzoek bij de dokter in Hasselt.
De dag zelf van het onderzoek een hele hoop info over hechting gekregen. Verder werd Tibo grondig onderzocht. Er werd ook wat (lees 6 buisjes) bloed genomen. Gelukkig moest de dokter maar twee keer prikken om een adertje te vinden. De verdovende zalf aan de handjes moest de pijn wat verzachten maar toch blijft het pijnlijk genoeg om stevig te gillen...
Verder werd een TBC testje geplaatst en was een stoelgangstaal nodig.
Op zondag moesten we dan nog even terug naar Hasselt om de TBC test te laten aflezen...die was OK. Maandag ben ik opnieuw naar Hsselt gereden om een RX foto van de longetjes te laten nemen. Ook hier weer en enorm flinke Tibo...Mama moest achter de schermen blijven (wegens straling). Er was een verpleger en verpleeghulp die Tibo gingen vasthouden...nadat ze instructies gekregen hadden van mij dat ze niet aan zijn hoofdje mogen vashouden... liep alles alsof hij et leuk vond...grote smile en 't was gedaan voor we het door hadden.
Voor de rets begint er hier al een beetje een schema te ontstaan. Tibo wordt niet meer elke twee uur wakker voor papke... der zit nu 4 uur tussen de maaltijden en 's nachts zelfs meer.
Gisteren eindelijk Tibo volledig ingeschreven gekreen op het stadhuis. Vandaag vrijdag de papierwinkel voor het adoptieverlof in orde gebracht... Yipieee!!!

Geen opmerkingen: