donderdag 21 augustus 2008

Nog een dokter

Vandaag nog maar eens naar een dokter met Tibo...
In de namiddag werden we in Hasselt verwacht bij een kinderdokter die gespecialiseerd is in adoptiekindjes. We heeb er een hele uitleg gekregen over hechting en dan kwam het moment van het onderzoek...
TBC test en bloedafname (5 buisjes). Ondanks de verdovende zalf op de arm en de handjes was het toch nog een pijnlijke bedoening maar al bij al was het grote verdriet weer snel vergeten na genoeg knuffels en kusjes.
Onze grote jongen is nen enorme knuffelaar en leert elke dag weerdingen bij.
Echt leuk om te zien.
Binnen een dag of 10 weten we de uitslag van dit onderzoek en dan is het hopelijk een tijdje gedaan met naar dokters te gaan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Ness,
Ik heb nu pas je blog ontdekt en heb heel je reisverhaal in één ruk uitgelezen. Amai, het is precies niet simpel geweest. Je hebt dat blijkbaar allemaal heel rustig en goed aangepakt. Ik vrees dat ik volledig in paniek sla wanneer mijn zoontje zo ziek is en dan nog koortsstuipen krijgt !
Ik hoop dat jullie vanaf nu ten volle kunnen genieten van elkaar, want : Tibo is wél een ongelooflijk schatje !!!
Hilde.

Anoniem zei

Dag Ness,
Amai wat hebben jullie op korte tijd doorstaan....
Ik hoop dat je het hoofdstuk "dokters" snel achter je mag laten!
Tibo mag van geluk spreken dat JIJ zijn mama mag zijn !Ik leef met julie mee ! Heb een dikke kaars voor jullie laten branden en ben ervan overtuigd dat alles snel weer goed komt!
Heel veel liefs,
Tina

Anneke80 zei

Hey Vanessa,

Ocharmkes de kleine uk... Zoveel bloed nemen. Maar een knuffel en een kusje nadien doen inderdaad veel goed he. :-)
Zoals hij jou gisteren vasthield, zag het er inderdaad een echt knuffelaarke uit. :-)
Geniet nog van mekaar en van de knuffels die jullie elkaar kunnen geven. En hopelijk zijn de doktersbezoekjes binnenkort volledig achter de rug.

Groetjes,
An