donderdag 14 augustus 2008

Verhaal deel 4

Alsof we gisteren nog niet alles hadden gehad... kregen we nog even een zure appel om door te bijten...Onze Tibo had nog even een geweldige verrassing voor ons in petto.
Na een rustig etentje en een leuke babbel met de mede-adoptie gezinnen begon onze prince charming plots schokkende bewegingen te maken; Ohhhh ja...koortsstuipen dus...
Wij naar boven, wasbak vollauw water, den Tibo in zen blootje er in voor een aantal minuten, dan zonder af te drogen op een handdoek op de schoot bij mama...één brokje ellende; slap, gloeiend heet over het hele lichaam, de huid en het hoofd zagen knal rood en ja, dat zie je dus ook bij een donker velleke gelijk den Tibo.
na een goed half uur en een stopke-dat is blijvzen zitten waar het moet- begon hij eindelijk af te koelen. Dan hebben we hem in zen bedje gestoken om een goed 1.5 uur later hem alweer wakker te moeten maken voor zijn medicijntjes. Ik weet wel één ding: alles waar ik ooit les over gegeven heb, is nu bijna in 4 dagen in real live gebeurd en dat is echt wel genoeg.
Vanmorgen was Tibo een heel ander ventje, hij reutelt nog wel, maar de koorts blijft weg (nu afwachten voor deze avond). Hij is ook zeer alert, begint ongelofelijk te spelen, dus alweer een brug overgestoken zonder al te veel problemen.
Het kruiptijgeren lukt met de dag beter en alle speeltjes worden uitvoerig gebezigd...
Nu gaan we nog eens naar buiten om wat spullekes te kopen en een pint te gaan pakken...

Geen opmerkingen: