vrijdag 9 januari 2009

lang geleden

Ondertussen is er al weer een hele tijd gepasseerd...
Onze kleine uk heeft zijn eerste verjaardag hier gevierd (foto's zet ik er binnenkort op).
We hebben lekkere appel-veenbes crumbletaart gebakken zonder suiker.
Tibo is zot op 'pakjes uitpakken' het kapot scheuren van het papier...
Kerst hebben we gevierd bij oma en opa. Tibo heeft echt alles gegeten wat er op het feest menu stond (vissoep, scampi met schimmelkaassausje, hinderagout met peer, veenbes en kroketjes, kerststronk). Daarna is hij bij oma en opa blijven slapen.
De jaarovergang hebben we lekker thuis gevierd.
Op 24 december werd Tibo zijn gehoor getest. Onze uk hoort niet zo goed en zal ergens in maart naar het daghospitaal moeten om trommelvliesbuisjes te laten steken. Hopen dat het daarmee opgelost is. Onze jongen heeft behoorlijk veel littekenweefsel op zijn trommelvliesjes.
Gisteren naar kind en gezin geweest. Onze uk weegt ondertussen 9.6 kg en is alweer een cm gegroeid. Hij heeft ook al zes tandjes (drie onder en drie boven) en is op nummer 7 en 8 aan het werken. Met de vaccins zitten we nu ook op het normale vaccinatie schema (gisteren vaccins voor leeftijd 1 jaar gekregen). Vermoedelijk heeft Tibo de afgelopen week de vijfde kinderziekte gehad....
Verder is er in huis niets meer veilig. Tibo loopt (alsof hij nooit gekropen heeft)...
Hij heeft wel weer meer last van scheidingsangst...
Het is een schat van een ventje..het baby is er nu echt wel af.

1 opmerking:

kastelke zei

Mag ik je even zeggen dat ik het zo ontzettend fijn vind om hier mee te mogen lezen over jullie leven? Wat een schattig ventje is jouw kaboutertje! Wat een geluk dat dat manneke in zo'n warme 'paddestoel' terrecht gekomen is!