vrijdag 2 november 2007

Nieuwe lijst ROH

na de nieuwe toewijzingen en aanpassingen aan de lijst van oktober sta ik op de 75ste plaats of als je alle toegewezen kindjes en mensen die gestopt zijn niet mee rekend op de 55ste plaats algemeen. Ook op de lijst voor de keuze die ik maak (jongetje onder 1 jaar) ben ik alweer heel wat plaatsen naar voor geschoven.Ondertussen hebben ze (ROH)de gevraagde leeftijd van mijn kabouterke ook aangepast naar 0-6 maanden. Ik heb hierover in Frankrijk heel lang nagedacht om uiteindelijk toch te vragen om de leeftijd naar beneden te zetten... Ik heb erg genoten van mijn metekindje als ze nog erg klein was. Ik geniet nu ook elk moment van haar nu ze groter is maar toch vond ik het ook heel leuk als ze nog een baby'tje was. Vandaar de keuze.
Ondertussen is het kamertje klaar. Ik heb al heel wat kleertjes (mini sokjes, broekjes, hemdjes, PJ's, pakjes, ...) gekregen en gekocht. Er staat al een heleboel speelgoed klaar. Nu alleen nog mijn kabouterke en dan is het plaatje volledig.
Ondertussen gaat het leven gewoon zijn gangetje... in adoptieland word je een krak in het leren wachten en geduldig zijn.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat je al zo vooruitgeschoven bent op de wachtlijst! En praktisch gezien ben je er ook al helemaal klaar voor zo te horen! We duimen mee dat het niet al te lang meer zal duren voor je alles effectief kan gebruiken!
Liefs,
Tabitha & Esli

sanne zei

wachten is iets dat je inderdaad leert in adoptieland.
Je bent er zo te zien helemaal klaar voor, wij hopen dat je je kindje vlug mag omarmen

Stefan & Vicky zei

geduld is een mooie deugd zeggen ze...
Na een tijdje ben je toch heel ongeduldig en duurt het wachten echt wel lang hoor !!
Vooral als je bijna aan de beurt bent (geloof me)
Ik hoop dat je snel kabouterke in je armen mag sluiten.
In je hart is hij al
kusjes
Vicky

geert & Inge zei

Wachten is niet zo leuk, maar voor je het weet sta je op Nr 1 op de Ray of Hope lijst. Ik zou die valiezen toch niet te ver wegleggen hoor.

Anoniem zei

Ness
heb je blogg ingelezen en wil me eerst even voorstellen.
Ik ben de moeder van chantal en dus de oma van Yira en iedereen noemt me oma els.
Wat leuk dat je al alles bijna klaar hebt om je kaboutertje in je armen te sluiten.Ik wens je veel geduld!!!!!!
oma els

mama en papa zei

wij krijgen het nieuws natuurlijk uit eerste hand maar af en toe de blog lezen is ook plezant.