woensdag 25 juli 2007

Eindelijk een blog

VAndaag even de tijd genomen om ook een blog aan te maken.

Sinds vorig jaar mei ben ik gestart met de adoptieprocedure.
Op het laatste nippertje in de 'last minute' voorbereidingscursus ingeschreven.
Na een welverdiende vakantie ben ik in Leuven op de jeugdrechtbank verschenen (eerste maal) in september. Het MO werd aanbevolen en dan kwam de eerste beproeving... drie maanden wachttijd voor aanvang MO. Het huisbezoek was op 29JAN2007, de volgende data waren 07FEB2007, 26FEB2007 en 05MAA2007. Na een heleboel zenuwen op 05APR2007 het verlossende groene kaartje in de brievenbus met de boodschap dat ik het verslag van het MO kon inlezen. Onmiddellijk dezelfde dag nog naar Leuven gereden om het verslag in te kijken.
Het was over de hele lijn positief en op die wijze natuurlijk ook leuk om lezen. Er stonden heel wat hartverwarmende zaken in. Op 24APR2007 mocht ik verschijnen op de jeugdrechtbank.
Dan was er weer een hele tijd van wachten. Uiteindelijk begin juni het bericht dat ik het adoptiebureau naar keuze mocht doormailen aan K&G. Nog een dag later telefoon van Fien (ROH). Op 21JUN2007 was het intake gesprek. Ondertussen sta ik dus op de wachtlijst voor een jongetje tussen 0-1jaar. ik ben vollop bezig met het verzamelen van de juiste documenten. Ik heb volledige medewerking van de burgemeester voor het legaliseren van de nodige documenten.

Nu is het met spanning mee wachen met alle andere kandidaat adoptie ouders.

Groetjes

Ness

2 opmerkingen:

Fran├žois, Nicole & the kids zei

Hallo Ness, dit lijkt een toffe blog te worden. Regelmatig zullen we je verhaal volgen. Ik zal je linken wanneer ik een update doe.
Jij mag me ook linken hoor;o)
Veel succes met de verdere procedure!!!
Vele groetjes
Nicole & co

Marleen zei

Hallo Ness,
Veel succes met je blog! We gaan mekaar misschien nog wel eens tegenkomen op een voorbereidingsavond. Ik hoop dat je snel vorderingen maakt op de wachtlijst. Je zal in ieder geval sneller je schatje in je armen hebben dan ik!
Groetjes,
Marleen & Bezua